dimarts, 25 d’agost del 2009

Jo també penso que la Mani s’ha de fer després...

Aquests dies s’ha encetat la polèmica de quan s’ha de fer la Mani de protesta per la sentència del Tribunal Constitucional sobre la Ley Orgánica 6/2006, de 19 de julio, de reforma del Estatuto de Autonomía de Cataluña. Estic convençut que un cop emesa la sentència, quan el Tribunal comprovi que provoca rebuig i malestar al poble de Catalunya, aquest docte organisme recapacitarà i, obert al diàleg com és, segur que rectificarà i redactarà una nova sentència recollint els anhels populars. Serà aleshores quan la Mani a posteriori haurà estat eficaç.

A més a més encara hi ha un altre argument per no fer la Mani abans: i si resulta que el Tribunal Constitucional prepara una sentència a l’alça i puja el sostre competencial de l’Estatatut? Aleshores una Mani previa espantaria als Magistrats i deixarien les coses com estan. Això seria del tot contraproduent ja que no gaudiriem d’aquest regal de l’alt Tribunal.


Aq
uest post ha estat redactat després d’assistir a un curs de Tast d’Absenta impartit al Carrer Nicaragua de Barcelona

foto: el Somelier Sr. Zaragoza omplint els gots d'absenta pels participants del Tast.

7 comentaris:

Asimetrich ha dit...

Martell for president!. La segona raó és la més preocupant, doncs segur que el TC està considerant seriosament donar-nos la independència. L'Absenta és el que té: t'obre la ment i et dóna una visió preclara de la situació. :-)

zel ha dit...

Això de l'alça deu ser per l'absenta, em temo!

Martell for president, jo també opino!

Josep ha dit...

Interessant barreja d'herbes, però ben perniciosos els efectes quan se n'abusa.

Agnès Setrill. ha dit...

Tens raó Martell, els magistrats segur que tenen un cor tant gran que no els hi cap a la caixa toràcica.

Tots a la mani de després!

Trini González Francisco ha dit...

Doncs jo crec que no s'hauria de fer cap mani, ni abans, ni després.
Millor aprofitem el temps per a fer unes rondes de xupitos de grappa :P i així, surti el que surti, tant se'ns en fotrà i no prendrem cap "calienta".

Vironer ha dit...

A mi el Zaragoza un dia em va donar una coca-cola i ja no me'n recordo de res més. L'endemà cagava fi, però era més feliç perquè em sentia un més del ramat. Estic tranquil, els del tribunal discerniran correctament què cal fer.

Pep Cistell ha dit...

Jo penso que si s´ha de fer una mani; l´onze de setembre i reclamar, un cop més, la Independència dels nostres Països. Fer una mani queixant-se de la pallassada de Tribunal Constitucional de Gaby, Miliki i Fofito reclamant la porqueria d´Estatut que ens han deixat els espanyols és donar-los importància i mostrar conformitat amb la seva caritat.
Si la mani fos amb el lema, fora Estatuts i Visca la Independència que comptin amb mi... no crec pas... que es produeixi...