divendres, 21 de novembre del 2008

Pero, què coño le passa en la boca a este?!


Això és justament el que devien pensar el cap d’estat i president de govern del regne del costat, senyors Borbó i Rodríguez, en sentir l’artista mallorquí Miquel Barceló adreçar-se en català davant el Secretari General de l’ONU i la representació diplomàtica d’arreu del món acreditada amb motiu de la inauguració de la decoració de la sala de la seu que el fòrum mundial té a Ginebra. Després de pagar-li una morterada de milions d’euros va i es fot a parlar en català!!


El que més m’estranya és que la caverna mediàtica de Madrit (ABC; Mundo, COPE i El Pais) no hagin demanat encara la pena de mort prèvia tortura del Senyor Barceló per una ofensa així a la llengua comuna de tots els españols. Suposo que no es van adonar que estava parlant en català i es pensaven que parlava en suís

3 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Nosaltres només sabem el que ens van deixar, el fet que no li hagin fet un consell de guerra, em fa pensar que potser primer va fer una conferència de 2 hores en castellà., amés! les imatges que vaig veure per tvnostra,quan parlava amb mallorquí, només se'l veia amb ell.
Vaja! si algú hi va ser, que ens ho digui...

Jobove - Reus ha dit...

crec que soc l'únic que m'agrada malgrat tot

salut

Anònim ha dit...

doncs a mi m'agradaria que fos veritat... molt m'agradaria!
i ho espero...