dimarts, 23 de febrer del 2010

No ho puc entendre





Avui 23 de febrer fa 29 anys de l'entrada del Sr. Antonio Tejero al Congreso de los Diputados Español. El fet, molt greu però alhora esperpèntic, va ser recollit per les càmeres de la TV i les imatges van donar la volta al món.


29 anys més tard les coses no han canviat gaire i els españols salvapatries ens obsequien amb els seus costums tan ancestrals:




Ara la meva pregunta és: "Com pot ser que aquesta colla d'impresentables españols encara ens puguin estar colonitzant???" Ens hauria de caure la cara de vergonya.!

12 comentaris:

maria ha dit...

Has agafat unes fotos que semblen clavats.^-^

No ho entenc com encara poden tenir tan de poder...

kika ha dit...

com és que no ens cau la cara de vergonya? o si?

Clidice ha dit...

bé, probablement perquè de qui realment depèn la independència, és dels que ja els va bé ser espanyols. I si nosaltres no ens hi posem ben i ben "burros", no ens en sortirem. Que els de la torre negra manen molt i massa. :(

Jobove - Reus ha dit...

i el dolent es que els idiotes manen als intel.ligents, perquè serà ?

MARTELL DE REUS ha dit...

Clidice, la Torre Negra és l'edifici de la Caixa de Pensiones ubicat a la Diagonal de Barcelona?

sànset i utnoa ha dit...

Vaig veure aquesta foto en un diari i si no recordo malament, no el tinc a mà per consultar-ho, anava acompanyat del que aquest gran il·luminat va dir aquell mateix dia: hi ha persones que no poden viure sense mi...

...

Utnoa

xavi ha dit...

A mi em fa mes por la foto de sota i mira que amb Tejero les vam passar malament a casa.

Pep Cistell ha dit...

Sr. Martell: la resposta a la seva pregunra no és pas fàcil.
La invasió demogràfica de colons espanyols famèlics (pel sistema feudal castellà en que vivien)els anys 50 i 60,el sentiment de culpabilitat i esclavitut generat en els aborígens després de 300 anys de colonització i el domini actual dels medis de comunicació per part dels espanyols fan que sense un esforç intel.lectual ésser un alienat subdit espanyol sigui la normalitat imperant.
Confio que l´augment del nivell cultural i la disgregació de l´imperilaisme mediàtic (internet és el nostre aliat) ens vagin a favor.

sànset i utnoa ha dit...

Amic Martell, això m'ha recordat molt a aquella cançó de Mesclat que fa "no despertem solidaritat, despertem compassió".

Ves, encara haurem tingut la sort de què, de tots els que ens podien colonitzar, ho hagin fet els més maldestres. Ara, rucs som de ser incapaços de fotre el camp...

*Sànset*

Plotí ha dit...

Sr.Martell, li faré arribar una foto similar de l'amo de l'Ànsar, l'estaquirot del Bush, en què llueix una postura igual de digna i majestàtica. Fins i tot amb això s'hi voldria assemblar, l'impresentable capsigrany que parlava català en la intimitat!
B.U.R.R.O.!!!!
(Perdoneu, és que no ho he pogut evitar...)

Anònim ha dit...

Tot és un mal-entès, si no fixeu-vos en la foto.

L'Ansar només estava ensenyant el que el noi de la seva dreta li estava fent...
El de la seva esquerra, molt més assenyat, li aconsellava que calmés la seva eufòria.

Jordi Tudó ha dit...

És ben cert el que dius, però pel que es veu no ens hi cau la cara de vergonya. O potser ja no en queda?

Salut i sort

www.miradesalvent.blogspot.com