dimecres, 10 de febrer del 2010

Sense Millet no hauria estat possible



Pel post d'avui tenia previst pentinar a un conegut grup de comunicació español afincat a Barcelona però com que no crec que canviïn res en els proper dies (ni anys) el posposaré per més endavant i, sense que serveixi de precedent, faré un post laudatori:

Ahir al vespre m'ho vaig passar d'allò més bé mirant-me el Canal 33. Resulta que l'Orfeó va decidir oferir un concert com a acte d'agraïment de l'Orfeó Català, l'Escola Coral i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana adreçat a tots aquells que en els darrers mesos els han donat suport arrel de l'actuació del Sr. Fèlix Millet durant tots aquests anys al front del Palau de la Música Catalana i l'Orfeó Català.

Em va sorprendre la peça "El Mirador" una mena de compendi de cançons corals tradicionals catalanes composada pel mateix director del cor Sr. Vila i vaig gaudir veient com el Sr. Ros Marbà dirigia el darrer moviment de la Simfonia Número 9 de Beethoven. Finalment la versió per a cor i orquestra del Cant de la Senyera va acabar d'endolcir la vetllada músico-coral.

En el capítol d'agraiments no voldria oblidar-me de fer esment al Sr. Fèlix Millet: el Concert d'ahir mai s'hauria retransmès pel Canal 33 sinó hagués estat per la seva actuació al capdavant del Palau. Aleshores, previsiblement ahir el segon canal de la nostra cadena autonòmica ens hauria obsequiat amb l'enèssim Karakia on una família oriünda de la paraguaiana ciutat de Comodoro Ibáñez i afincada des de fa anys a Sant Cebrià de Vallalta ens hauria ensenyat, en un perfecte español, com cuinen en família uns immenjables Frijoles Asados con Guacamole.

Video: Volia posar-vos el concert d'ahir però els de Tv3 no l'han penjat encara al seu web (ho faran?). En substitució us poso aquest que van fer els del Polònia fa uns mesos i que de ben segur ja l'heu vist.

6 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

El senyor Millet ha estat com una espasa de Democles pel Palau. L'ha posat en perill i ha posat en perill totes les organitzacions que en depenen o que hi estan vinculades.

Per sort, hem acabat tenint clar que aquell paràsit no era més que això; un paràsit, i que ell no era el Palau.

N'ha pervertit la imatge, potser és veritat, però crec que, com a contrapartida, el Palau s'ha "posat de moda" i,quan es recuperi, guanyarà pes i serà més conegut.

*Sànset*

Clidice ha dit...

Ja triguen a fer-li l'estàtua al susdit. M'imagino que si aconsegueixen que no parli hi haurà un sospir d'alleujament a Sarrià-Sant Gervasi (i a l'Empordà i la Cerdanya, per extensió) que l'escoltaràs de Reus estant ;)

Agnès Setrill. ha dit...

Espero que apartir d'ara l'orfeó i les demés entitats vinculades estiguin més a l'abast de tots.
No com fins fa poc, que només en gaudien uns quants (que pagaven car, per omplir la butxaca de "millets". )

Visca la cultura catalana i musical!

Plotí ha dit...

Estic perplex, esmaperdut i garratibat encara. Va sortir aquest infecte individu (que ara s'ha deixat barba, no sé si per moda o per semblar més desvalgut) dient que esperava que tot s'aclarís. TU HO HAS DE DIR? CABRONÀS! NO TENS VERGONYA! (vaja, això sembla massa evident, no?).

maria ha dit...

Ostres quin video més bo!
És una vergonya però tot sota estratègies segur que se n'acaba ensortint de tot.La presó no la trepitjarà pas, ja us ho dic ara.En passarien masses davant seu.

GAIA ha dit...

Boníssim!